Advies op maat
Ruim assortiment
Fietsplezier
Alleen A-merken
Nieuwe collectie Cube bekend
11-10-2024

Nieuwe collectie Cube bekend

Racefietsen
De bekende attain racefiets heeft een frameupdate gekregen.Het frame is een stuk aerodynamischer maar dit gaat niet ten kosten van het comfort. Het topmodel hierin is de Cube attain SLT C62. Een racefiets met carbon frame Ultegra Di2 afgemonteerd onder de 3000 euro. 
 

Mountainbikes 
Bij de mountainbikes zijn er ook vele aanpassingen in de collectie. Zo komt Cube bijvoorbeeld met een reaction C:62 SLX en komt er een carbonnen versie van de stereo ONE22. De Cube stereo ONE22 C:62 SLT 
 

Gravel 
Een paar maanden geleden kwam Cube al met de elektrische varianten op de gravel bikes. Nu springt ook het topmodel van de nuroad in het oog. 
Bekijk hier de gehele collectie gravelbikes




E-bikes 
Enkele maanden geleden introduceerde Cube met de Kathmandu C:62 SLX 400X & Kathmandu C:62 SLT 400X al zeer lichte e-bikes van 16,9 en 16,3 kilo. Hiernaast komen er veel meer e-bikes met riem. Nieuwe interessante fietsen in de collectie zijn bijvoorbeeld de Cube supreme hybrid deluxe pro 625 en de Cube Kathmandu hybrid comfort pro 800.



De cube cube supreme hybrid deluxe pro 625. De fiets heeft een 75 nm Bosch middenmotor en wordt standaard met een 625 watt accu geleverd. 



De cube Kathmandu hybrid comfort pro 800. Deze fiets wordt standaard met 85nm motor en 800 watt bosch accu geleverd. 

Laat u informeren in de winkel
Meer weten over de nieuwste modellen van Cube? Kom gerust langs in de winkel om de nieuwe modellen te bekijken en je uitgebreid te laten informeren.